Ρουστίκ καλοκαιρινός γάμος στην Θεσσαλονίκη με λεβάντες και κλαδιά ελιάς | Αγάπη & Αθανάσιος

Η Αγάπη και ο Αθανάσιος αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να ξεκινήσουν την κοινή τους ζωή, πραγματοποιώντας έναν καλοκαιρινό γάμο στην όμορφη Θεσσαλονίκη με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Τη διακόσμηση του γάμου ανέλαβε το Aroma Luxury Wedding Artists, κοσμώντας τον χώρο της εκκλησίας με διάφορες ανθοσυνθέσεις από λεβάντα σε συνδυασμό με ολόλευκα τριαντάφυλλα, ορισμένες πινελιές από κλαδιά ελιάς και πράσινα φυλλώματα, δημιουργώντας ένα υπέροχο σκηνικό. Ξύλινα τραπέζια στα οποία τοποθετήθηκαν κρυστάλλινα σκευάσματα με σουπλά και γλυκίσματα για τους καλεσμένους του ζευγαριού χαρίζουν μια έντονη ρουστίκ διάθεση, ενώ και στην γαμήλια δεξίωση επικράτησε το ξύλινο στοιχείο ζεσταίνοντας ακόμα περισσότερο την ατμόσφαιρα. Ανακαλύψτε μαζί μας όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες από αυτό τον γάμο!

«Γνωριστήκαμε στη σχολή στα τελευταία έτη, το λες και κεραυνοβόλο έρωτα ωστόσο πήρε κάποιο καιρό να συγχρονιστούμε μέχρι το πρώτο ραντεβού. Είναι που κάποιες φορές συναντάς τον έναν ή τη μία, σκέφτεσαι μπα, δε νομίζω και όμως ο θεός έρωτας μόλις σε έβαλε στο στόχαστρο στο όνομα του για “πάντα”. Κι όμως εμείς βρήκαμε και έχουμε ο ένας τον άλλο σε μια εποχή που προσδιορίζεται από την εφημερία, την προσωρινότητα, την εποχή της εικόνας. Η γιαγιά μου έλεγε το τυχερό δε το ξέρει κανείς, ούτε εγώ το ήξερα, σήμερα όμως είμαι η πιο τυχερή γυναίκα», μοιράστηκε μαζί μας η νύφη.

«Παρακολουθούσα το Love4Weddings σε όλα τα στάδια. Λένε ότι έχει υλικό στο διαδίκτυο… Εγώ διαφωνώ, έχει υλικό στο Love4Weddings.»

«Λοιπόν το λουλούδι μας ήταν η λεβάντα, οι αρχαίοι Έλληνες λέγανε πως φέρνει ευημερία στα ζευγάρια, λίγα κλαδιά ελιάς έτσι για τη πρασινάδα και γιατί ήταν τα στέφανα μας από επιχρυσωμένα κλαδιά ελιάς και λευκά τριαντάφυλλα για τη ποικιλία. Κάτι ρομαντικό ,κάτι από Αύγουστο, κάτι από Ελλάδα. Ο στολισμός και στο σπίτι της νύφης και στην εκκλησία αλλά και στο beach bar ήταν από το άρωμα και η συνεργασία άψογη. Στο beach bar είχαμε κυρίως μπουκετάκια με τις παραπάνω συνθέσεις και κεριά. Στόχος η ατμόσφαιρα.»

«Η αγαπημένη μου στιγμή ήταν οι υπογραφές γιατί είμαι δικηγόρος, πλάκα κάνω, εντάξει. Λοιπόν θα ήθελα να αναφερθώ στην αγαπημένη στιγμή και των δύο που ήταν στη φωτογράφηση μετά, σαν να είμαστε σε γύρισμα. Το απολαύσαμε, νομίζω είχε το πάθος της.»

«Το νυφικό ήταν κι αυτό έρωτας με τη πρώτη ματιά και τι δεν είχα δοκιμάσει, αλλά μόλις μου έφερε η Denise το συγκεκριμένο κομμάτι, είχαμε βρει αυτό που εν τέλει ράφτηκε από πάντα για εμένα. Άλλωστε σα γυναίκα και εγώ ήθελα κάτι που να αποτυπώνει το χαρακτήρα μου και να καθηλώσει το γαμπρό.»

«Αφενός να το ευχαριστηθεί και αφετέρου να μην αγχώνεται», είναι η συμβουλή της νύφης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *